Radni stolovi za radionice

Ukoliko spadate u osobu koja ima svoj kutak u kome majstoriše, voli alate ili alati nisu samo deo hobija već su profesija i sami znate koliko je važno da imate kvalitetan i dobro ogranizovan radni sto za radionicu

U našoj ponudi imamo višenamenske metalne radne stolove za radionicu koji su napravljeni od vrhunskih materijala. Upravo u tome se krije tajna njihove izdržljivosti i dugotrajnosti. 

U našoj ponudi imamo radne stolove za radionicu koji su napravljeni tako da se lako mogu odložiti nakon korišćenja kako ne bi zauzimali prostor. To ih čini idealnim za kućne radionice. Iako su izdržljivi i mogu podneti teret od gotovo 180 kg, vrlo su praktični i jednostavni za pomeranje u prostoru i sklapanje. Radni stolovi za radionice iz našeg asortimana imaju ugrađen držač alata, to ih čini dodatno praktičnim. 

Dimenzije univerzalnih radnih stolova za radionice iz naše ponude su manje što omogućava svima koji vole da majstorišu da ovakav radni sto za radionicu imaju i u svom domu.  

Dimenzije radnih stolova za radionice

  • MASTER CUT 1500 - 94 x 64 x 86.5 cm
  • MASTER 200 Wolfcraft - 64.5 x 80 x 30-45 cm,

Uživajte u svojim rukotvorinama i majstorijama poručite putem našeg sajta kvalitetan i praktičan radni sto za vašu kućnu radionicu.