proizvodi

Aparat za kuvanje na pari Mini Compact Tefal

28.08.2017.

Najpopularnija tema današnjice – zdrava ishrana. Smatrate da je vrijeme da i vi počnete da se hranite zdravo? Ako je tako, možda biste trebali da probate aparat za kuvanje na pari proizvođača Tefal, jer je hrana spremljena u njima upravo onakva kakva vam treba – zdrava.

Ovaj aparat ima tri nivoa, odnosno posude koje možete koristiti istovremeno, bez bojazni da će to uticati na kvalitet spremljene hrane. Kada pripremate hranu u aparatu, ona nije u dodiru sa ključalom vodom i vazduhom. Posude mogu da se stave jedna u drugu i tako odlože, što aparat čini veoma praktičnim. Para nije toliko snažna i lagano prolazi kroz hranu, pa se njena struktura i ukus čuvaju. Takođe, sadrži tajmer, sigurnosni sistem i druge pogodnosti koje vam mogu biti od pomoći pri korišćenju.

Aparati za kuvanje na pari odlični su za barenje krompira, šargarepe, karfiola, brokolija i raznog drugog povrća. Ukoliko volite pirinač ili kukuruz – ovo je pravi način da ih spremite kako treba.

Možete spremati i ribu i meso. Neko praktikuje da začini prije, dok neko to čini poslije kuvanja. Vi ćete već vidjeti kako vam više odgovara. Ukoliko začinite prije, pomiješaće se svi mirisi tokom kuvanja i hrana će imati puniji ukus. Možete kuvati jaja, viršle, a dobri su i za kuvanje tjestenine.

Hrana spremljena na ovaj način je bogatog ukusa i mirisa, a uz to je i izuzetno zdrava. Isprobajte neki dobar recept i uživajte u fantastičnom obroku!

Kliknite ovdje da pogledate detaljne specifikacije ovog proizvoda.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).