proizvodi

Aparat za vertikalno peglanje Tefal

31.10.2016.

Peglanje odjeće, zavjesa i ostalih tkanina mnogima zadaje velike glavobolje. Osim  što je potreban prostor za ove kućne aktivnosti, danas je vrijeme svima nama problem.

Za one koji imaju ostavu ili garderober postoji vrlo praktično rešenje - uređaj na paru za vertikalno peglanje. Tefal Instant Control uspješno zaglađuje nabore i uklanja neprijatne mirise iz tkanina. Sastoji se od nekoliko djelova: metalne glave, uspravne podloge za tkaninu, crijeva za paru i donjeg dijela kojeg čini motor i rezervoar za vodu zapremine 1,7 litara. Velika metalna glava sa preciznim vrhom za uklanjanje nabora djelotvorna je na svim vrstama tkanine. Služi za lako peglanje duže odjeće, tkanine na kaučima, zavjesa i plahti.

Kako su mnogi često u žurbi i nemaju vremena za peglu i dasku za peglanje, ovaj uređaj je ono što im je potrebno u kući. Praktičan je za peglanje zavjesa jer je za njih potreban prostor i mnogo vremena, ali i za brzo osvježavanje večernjih haljina, košulja i pantalona koje nam, nekako po pravilu, često zatrebaju u poslednji čas.

Za dodatne informacije o ovom proizvodu pogledajte video koji smo pripremili:

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).