proizvodi

Aparati za pranje Karcher Full Control

11.03.2016.

U ljudskoj prirodi je težnja da se sila drži pod kontrolom. Zato smo sigurno da će vas oduševiti novi proizvodi u našem asortimanu - aparati za pranje Karcher K4 i K5 iz linije Full Control. Bilo da imate potrebu za pranjem vašeg dvorišta, ograda, automobila, baštenskog namještaja ili nečega drugog, ovaj aparat će vam omogućiti potpunu kontrolu nad pritiskom, dajući na taj način optimalne rezultate pranja.

Kontrola nad pritiskom se postiže okretanjem nastavka koji se postavlja na pištolj aparata. Na samom pištolju se nalazi LED displej koji signalizira za koje površine je pogodan pritisak koji ste podesili okretanjem nastavka (slika ispod). Na taj način postižete optimalno pranje bilo koje površine u vašem domaćinstvu.

Dodatnu pogodnost u korišćenju Karcher aparata za pranje iz Full Control linije predstavlja način skladištenja. Nakon što završite korišćenje, pištolj i nastavke možete skladištiti na samom aparatu što štedi vaš prostor.

Veliki izbor Karcher aparata za pranje možete pronaći u svim Okov centrima. Na snimku ispod možete pogledati praktičnu primjenu Karcher modela iz linije Full Control.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).