proizvodi

Budi majstor svojih snova

30.12.2015.

Dragi prijatelji,

Za nama je još jedna uzbudljiva godina. Nekima je donijela puno sreće i uspjeha, drugima se trud još uvijek nije isplatio, a neki su jedva čekali da se završi.

Za nas je 2015. bila veoma uspješna – realizovali smo brojne projekte i velike investicije. Sreća nas je pratila, pa su kupci fantastičnim odzivom pokazali da cijene naše dobre poslovne poteze. No, o uspješnim godinama mi ne volimo previše da pričamo, jer se na taj način čovjek uspava i zaboravi na ono što ga je dovelo do uspjeha. 

Sjećamo se i nekih lošijih godina, kada smo, takođe, ulagali ogroman trud, ali nam je sreća okretala leđa i rezultati su izostajali. Znate sami – svi prođemo kroz takve faze u životu. To su godine kada čovjek čeliči volju. Godine u kojima samo oni koji istinski vjeruju u svoje SNOVE ostaju na putu uspjeha i nastavljaju da samouvjereno grabe ka vrhu. Te godine predstavljaju sito kroz koje prolaze samo najuporniji, a oni koje to sito zadrži vječito traže krivce za svoj neuspjeh. 

Jednom kad stvari počnu da se odvijaju željenim tokom, shvatiš da se ključ za pokretanje točka sreće uvijek nalazio u tvom dvorištu. Zaključiš da nijesu drugi bili krivi za tvoje loše rezultate i da ti se život mijenja nabolje samo u mjeri u kojoj prihvatiš odgovornost za situaciju u kojoj se nalaziš.

Loše godine te nauče da nikad ne smiješ da se opuštaš i da svaki dan moraš da unapređuješ sebe. Ne gledaj u komšijsko dvorište – nemoj da ti konkurencija postavlja ljestvice. Potrudi se da ljestvica bude tvoj veliki san, koji ti sada djeluje teško ostvarljiv. Potrudi se da budeš bolji od samog sebe, svakog dana, svakog mjeseca, svake godine. I SNOVI će se ostvariti. Možda ne danas, možda ne ni ove godine. Ali, majstorima koji grade svoj uspjeh korak po korak, ciglu po ciglu, zrno po zrno – SNOVI SE UVIJEK OSTVARE.

Želimo vam da u 2016. BUDETE MAJSTORI SVOJIH SNOVA!

Srećna Nova godina!