proizvodi

DAB E.sybox sistem

19.04.2016.

Italijanski proizvođač pumpi, DAB, čiji smo generalni zastupnici za Crnu Goru, razvio je patent koji donosi prekretenicu u njihovom višedecenijskom razvoju. U pitanju je E.sybox, jedinstveni sistem koji predstavlja najbolje rešenje na svijetu za regulisanje pritiska vode.

E.sybox je višestepena pumpa sa frekventnim regulatorom. Pored izuzetne efikasnosti, veoma je kompaktna i laka za instalaciju i upotrebu. U kućištu tipičnog italijanskog dizajna nalazi se integrisani elektronski sistem opremljen inverter tehnologijom. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, E.sybox koristi energiju u skladu sa potrebama, što znači da nema nepotrebnog rasipanja vode i novca. Frekventni regulator kontroliše rad motora, pa je pritisak konstantan, iako potrošnja vode može biti promjenljiva. E.sybox posjeduje senzore temperature i protoka koji pravovremeno šalju sve informacije potrebne za kontrolu sistema. Integrisan je i rezervoar kapaciteta 2 l, koji je sertifikovan za pijaću vodu i koji uopšte ne treba održavati.

E.sybox pumpa može se instalirati i vertikalno i horiznotalno, i makar je za 30% manja od bilo kojeg drugog tradicionalnog sistema. Opremljen je LCD displejom, preko kojeg se lako može pristupiti svim informacijama i podešavanjima.

Pored toga, sistem posjeduje zaštitu od smrzavanja vode –poseban uređaj aktivira pumpu u slučaju da temperatura padne blizu tačke smrzavanja. Čitav rad je izuzetno tih – standardno, jačina zvuka ne prelazi 45dB.

U Okovu možete pronaći ovaj proizvod u dvije varijante: veća, snage 1,55 kW, maksimalnog pritiska 6,5 bar i protoka 120 l/min, i manja, snage 850 W, maksimalnog pritiska 5 bar i protoka 70 l/min.

U slučaju potrebe, moguće je vezati dvije pumpe u sistem, a funkcionisanjem e.sybox-a možete upravljati i putem wireless tehnologije.

Zaista, rešenje idealno za domaćinstvo, ali i za manje hotele i apartmanske komplekse.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje.