proizvodi

Dani topline u Okovu!

20.12.2015.

Prije nego što odemo na proslavu Nove godine, odlučili smo da vas još jednom iznenadimo tako što ćemo organizovati "Dane topline" u našim prodavnicama!

U petak i subotu - 25. i 26. decembra - odobravamo minimum 20% popusta na kompletan asortiman: POSTELJINA, JORGANA I JASTUKA u svim Okov centrima! 

Za one koji nisu upoznati sa našom ponudom tekstilnog programa, reći ćemo da imamo veoma širok asortiman satenskih i pamučnih posteljina renomiranih brendova Luoca Patisca, Mix&Dream, Boutique Art i TAC. Većina se nudi u kompletu (čaršaf, navlaka za jorgan, jastučnice), ali imamo i veliki izbor dezena koje možete kupovati pojedinačno po veoma povoljnim cijenama. 

Takođe, u našoj ponudi se nalazi veliki izbor jastuka i jorgana, raznih veličina i gramaža koji su punjeni: perjem, vunom ili mikro-fiber vlaknima. Od poznatih brendova prisutni su: Donato Martinelli, Sanveo i Wake Up.

Osim popusta od 20%, čeka vas veliki broj specijalnih ponuda i proizvoda iz navedenog asortimana sa još većim umanjenjem cijena. Prava prilika za ljepše snove, zar ne?

* Ove proizvode nije moguće kupovati u našim prodavnicama u Bijelom Polju, Ulcinju i Budvi jer se, još uvijek, ne nalaze u njihovom asortimanu.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).