proizvodi

Motori za kapije Nice

09.11.2016.

Ograde i kapije personalizuju dvorište i čuvaju vašu privatnost, a njihovom automatizacijom postaju funkcionalnije i lakše za upotrebu. Za savremene kapije, zavisno od dužine i težine krila, kao i načina otvaranja, postoje motori koji ih automatski otvaraju i zatvaraju.

Za automatizaciju kapija koriste se materijali i motori renomiranih svjetskih proizvođača. Jedan od najpoznatijih je Nice, a model se bira u zavisnosti od konstrukcije kapije, vrste montaže i učestalosti otvaranja. Prefinjen i moderan dizajn čine Nice motore pogodnim za svaku vrstu i stil pokretnih kapija. Za kapije lakše od 400 kg preporučuje se ugradnja Nice Hi Speed motora, snage 415 W. Brzina otvaranja, odnosno zatvaranja kapije iznosi do 70 cm/s, što je do tri puta brže u odnosu na tradicionalne motore za automatizaciju kapija. Predstavljaju optimalno rješenje tamo gdje je potrebno brzo manevrisanje, jer ovi motori pružaju minimalno čekanje uz maksimalnu sigurnost! Takođe, Hi Speed motori posjeduju i sigurnosni sistem protiv udara. To podrazumijeva da, u slučaju kontakta sa preprekom, automatika mijenja smjer kretanja kapije i na taj način se izbjegava povreda osobe ili oštećenje predmeta.

Ova vrsta motora nalazi primjenu na svim tipovima kapija: od kućnih, preko teretnih, do industrijskih, a automatika za kapije omogućuje njihovo funkcionisanje i kontrolu bez izlaska iz vozila, kuće ili nekog drugog objekta, čime se olakšava naša svakodnevica.

Našu ponudu motora za pokretne kapije možete pogledati ovdje.

Da saznate još o ovom proizvodu, pogledajte video koji smo pripremili:

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).