proizvodi

Novi brend rasvjete Zambelis stigao u Okov

09.06.2017.

Ponuda proizvoda iz asortimana spoljašnje i unutrašnje rasvjete od sada je obogaćena artiklima poznatog grčkog brenda Zambelis koji okuplja značajna dizanerska imena iz ovog domena.

Kompanija Zambelis osnovana je 1967. godine i važi za jednu od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija koja je pronašla svoje mjesto na međunarodnom tržištu. Proizvodi kompanije prepoznatljivi su po spoju savremenog dizajna, mediteranskih tonova i višestruke funcionalnosti. Osim toga, lako su uklopljivi u gotovo sve stilove uređenja prostora. Bilo da želite preurediti enterijer ili eksterijer u rustičnom, modernom ili kombinovanom stilu, Zambelis uvijek ima atraktivna rješenja da vaše ideje pretvorite u stvarnost.

U sklopu Zambelisa nalaze se brendovi kao što su Mantra iz Valensije čiji je moto: ,,Rasvjeta koju može priuštiti svako, dizajn i kvalitet dostupan svakome". Potom je tu i Faro Barselona, ime nastalo 1945. godine i zastupljeno u više od 90 zemalja svijeta. Gea Luce iz Italije takođe je izabrala pravac ka klasičnom stilu poštujući u potpunosti tradicionalni ručni rad ali i najnovije tehnološke zahtjeve.

Misija kompanije je da svojim kupcima obezbijedi najbolji balans kvaliteta, dizajna i cijene.

Sigurni smo da ćete u galeriji slika pronaći inspiraciju za uređenje vašeg prostora.

Da pogledate neke od dostupnih modela, neobičnih i interesantnih oblika kliknite OVDJE.