proizvodi

Priznanje za preduzetnika godine

28.04.2017.

Na jučerašnjoj ceremoniji održanoj u Hotelu "Hilton" u organizaciji "Asocijacije menadžera Crne Gore", osnivač i generalni direktor "Okova" gospodin Gojko Bajović je dobio priznanje za preduzetnika godine.

Prema riječima predsjednika "Asocijacije menadžera Crne Gore" gospodina Budimira Raičkovića, za ovo priznanje generalnog direktora "Okova" preporučuje činjenica da je od male porodične prodavnice okova i vijčane robe, sa svojim timom uspio da napravi moderan lanac od 14 maloprodajnih objekata širom Crne Gore, sa asortimanom od preko 50.000 artikala i koji upošljava 400 radnika. Visoke stope rasta prihoda i tržišnog učešća u poslednjih nekoliko godina dokazuju da se kompanija "Okov" nalazi na pravom putu.

Preuzimajući nagradu gospodin Bajović je, uz zahvalnost žiriju koji je prepoznao njegov trud, posebno istakao ulogu svoje supruge Stanke, porodice i najbližih saradnika na putu do uspjeha.

Privrednike na rad ne motivišu nagrade i priznanja, nego ona neobjašnjiva unutrašnja sila - želja da nešto stvorimo, da se nekom cilju posvetimo, dajući mu sve od sebe...
...Baš u ovoj godini otpočinjemo novu eru našeg preduzeća, pa ćemo zajedno ugraditi i ovu nagradu u temelje naših budućih poduhvata." Gojko Bajović

Na svečanoj ceremoniji dodjeljene su nagrade u 10 oblasti, a spisak dobitnika možete pogledati ovdje.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).