proizvodi

Rowenta i Tefal u Okovu

22.06.2016.

Sa velikim zadovoljstvom saopštavamo da će se od danas u asortimanu svih naših prodavnica nalaziti čuveni brendovi malih kućnih aparata Rowenta i Tefal.

Rowenta je vrhunski njemački brend malih kućnih aparata koji već stotinu godina kreira visokokvalitetne proizvode za harmoničan i moderan život. Na našem tržištu godinama su veoma poznati po aparatima za održavanje lične higijene, a od sada sve njihove proizvode možete kupovati u Okov centrima.

Tefal je francuski proizvođač kuhinjskog posuđa i malih kućnih aparata. Davne 1954. godine, osnivač kompanije Marc Gregoire je izumio prvi neprijanjajući tiganj, a potom razvio čitavu liniju neprijanjajućeg posuđa. U kasnijim decenijama Tefal se održao kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača neprijanjajućeg posuđa i malih kućnih aparata.

Rowenta i Tefal su dio korporacije „Groupe SEB“ koja svake sekunde u svijetu proda 6 svojih proizvoda.

Dio naše ponude Rowenta i Tefal proizvoda možete pogledati ovdje.

Odličnu priliku da kupite njihove proizvode po znatno nižim cijenama imate u petak i subotu - 24. i 25. juna - kada se održava sajam domaćinstva u svim Okov centrima, a tim povodom odobravamo minimum 20% popusta na svo kuhinjsko posuđe i male kućne aparate. Letak na kom možete pogledati sve povoljnosti koje vas očekuju na sajmu domaćinstva se nalazi ovdje.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).