proizvodi

Sajam grijanja u Okovu

16.09.2016.

Da li ste vi jedna od onih osoba koja voli da pravovremeno završava obaveze? Ako jeste, onda vas sigurno nisu uspavale visoke temperature napolju i već uveliko razmišljate o načinu na koji ćete se grijati ove zime. Sada imate još jedan razlog za to.

U petak i subotu, 23. i 24. septembra, održaće se sajam grijanja u svim Okov centrima. To znači da ćemo, u toku ova dva dana, odobriti 20% popusta na sve: peći, šporete, grijalice i prateću opremu. 

Kada su u pitanju šporeti, najveće interesovanje svake godine izazivaju čuveni "Smederevci". Prepoznatljiv izgled i višedecenijska tradicija grijanja domova širom regiona ulivaju povjerenje kupcima pa se najčešće odlučuju za kupovinu njihovih modela.

Kako bi izašli u susret onima koji imaju nešto drugačiji ukus, fabrika Milan Blagojević Smederevo je razvila liniju peći modernog dizajna, a njihovu ponudu možete pogledati ovdje.

Ljudima koji preferiraju korišćenje električnih grijalica toplo preporučujemo da razmisle o kupovini panel konvektora proizvođača Tesy. O načinu rada i uštede energije ovih konvektora više možete pročitati ovdje.

Veoma širok asortiman i visok popust vam garantuju da ćete baš na ovom sajmu pronaći idealno rješenje za grijanje vašeg doma. Možda se to rješenje nalazi baš u ovom letku koji prati sajam grijanja, a u kom smo izdvojili samo dio ponude.

Okov centri će u toku dva dana trajanja sajma raditi po redovnom radnom vremenu, koje možete pogledati ovdje. Obzirom da prodavnice u TC Bazar (Podgorica) i u TC HDL365 (Radanovići) rade svakog dana, navedene prodajne pogodnosti u njima će važiti i u nedelju 25. septembra.

Za kraj, pogledajte i TV reklamu koja najavljuje sajam grijanja.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).