proizvodi

Sajam navodnjavanja u Okovu!

22.05.2016.

Tema koju smo izabrali da se bavimo ovog mjeseca na sajmu je - voda. Sigurni smo da je stanovnicima Crne Gore voda dosadila usled kiša koje su u kontinuitetu padale u poslednjih nekoliko nedelja. Ipak, to nije razlog da ne razmišljamo o skorašnjim vrućinama i problemima koje one donose u poljoprivredi ali i u svakodnevnom životu.

Zato će se u petak i subotu, 27. i 28. maja, održati sajam navodnjavanja u svim Okov centrima. Tim povodom odobrava se minimum 20% popusta na sve: pumpe za vodu, hidrofore, baštenska crijeva i prateću opremu. Veliki popust i širok asortiman sajamskih proizvoda vam garantuju da ćete baš ovog vikenda naći pravo rješenje za snadbjevanje vodom vaše bašte ili domaćinstva, ostvarujući istovremeno i veliku uštedu.

Specijalna sajamska prezentacija proizvoda za navodnjavanje će se održati ispred Okov centra u Zeti. Tim povodom biće prisutni naši eksperti koji će se truditi da odgovore na sva pitanja i nedoumice posjetilaca.

Letak na kom možete pogledati sve povoljnosti koje vas očekuju na Sajmu navodnjavanja se nalazi ovdje.

Okov centri će u toku dva dana trajanja sajma raditi po redovnom radnom vremenu, koje možete pogledati ovdje. Obzirom da prodavnice u TC Bazar (Podgorica) i u TC HDL (Radanovići) rade svakog dana, navedene prodajne pogodnosti u njima će važiti i u nedelju 29. maja.

Pogledajte i TV reklamu kojom se najavljuje ovaj događaj.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).