proizvodi

Tavanske stepenice

26.10.2016.

Želite nešto da promijenite u svom domu? Imate tavan? Uređenje tavanskog prostora može biti veoma korisna investicija. Možete ga koristiti kao ostavu ili za svakodnevne aktivnosti. U svakom slučaju to je prosto nezamislivo bez tavanskih stepenica.

Bile metalne ili drvene, one daju posebnu draž prostoru, lako se montiraju i lijepo uklapaju u plafon donje prostorije. Prave se za tavane visine do 2,80 metara, a postoje i vrste na koje mogu da se dodaju gazišta i da budu za visinu i do 3,50 metara. 

Ukoliko biste se odlučili za ovakav vid proširenja prostora, optimalna veličina stepenica koja bi sasvim zadovoljavala potrebe je 60 x 110 cm, 70 x 110 cm ili 70 x 120 cm. Bitno je da kada se odlučite da ih kupite, možete isti dan i da ih ugradite. Potrebno je samo da imate određeni otvor u plafonu.

Stepenice ove vrste su prvi korak ka proširenju tavanskog prostora. Uz njihovu pomoć možete bezbjedno i lako doći do tavana. S obzirom da su korisne i funkcionalne sve više se koriste, a njihova proizvodnja je sve kvalitetnija i raznovrsnija.

Našu ponudu tavanskih stepenica možete pogledati ovdje.

Ako želite da saznate više o ovom jako korisnom proizvodu, pogledajte ovaj video:

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).