Brusilice

Ugaona brusilica se koristi za različite vrste brušenja, poliranja i čišćenja. Pogodna je i za otklanjanje neravnina kod kamena i metala – oštre ivice ili neravnine zbog zavarenih šavova. Možete je koristiti i za sečenje: metala, kamena, betona, keramičkih pločica, jer njena namena zavisi od diska za brušenje koji izaberete.

Pogledajte i HTZ opremu u ponudi koja će vas zaštiti od varnica tokom rada.

Ekscentar brusilica sa kružnim postoljem za brušenje se koristi za finu završnu obradu kao i za uklanjanje velike količine materijala sa većih površina. Prednost - Sposobnost obrade krivih površina.

Tračna brusilica se koristi za brzo uklanjanje materijala. Prednost – kompletno uklanjanje boje ili slojeva laka

Vibraciona brusilica sa pravougaonim postoljem za brušenje se koristi za finu završnu obradu velikih ravnih površina i odličan je izbor ako ne morate kompletno da uklanjate boju ili slojeve laka.

Čeona brusilica se koristi za obradu i doradu materijala na nepristupačnim mestima, jer daje precizne rezultate i nudi svestranu primenu – brušenje, graviranje, modeliranje, poliranje.

Aku brusilica je najbolje rešenje ukoliko nemate mogućnost za spajanje na električnu mrežu i upotrebu električne brusilice, jer kao najveću prednost nude slobodu kretanje, bez kablova koji smetaju.

 

 

93 proizvoda