Police za zid

Iskoristite prostor maksimalno uz police za zid

Police imaju moć da naizgled neupotrebljiv prostor pretvore u dekorativni i/ili u praktično mesto za odlaganje. Dolaze u različitim oblicima i mnoštvo mogućnosti da ih koristite.

One su odličan način da enterijeru date svoju ličnu notu - bilo da li želite da istaknete predmete koji odražavaju vaša interesovanja i hobije poput knjiga koje volite, sportskih trofeja ili kolekcionarskih predmeta.

Takođe, one mogu biti vrlo praktične - npr. u kuhinji, ako žeite da predmete koje često koristite držite na dohvat ruke ili u dečijoj sobi za skladištenje igračaka i knjiga koje ima dete.

Manje prostorije mogu da se potpuno iskoriste zahvaljujući policama, a osim očiglednog načina - na slobodnom zidu, mogu se koristiti i za dodatno odlaganje i maksimalno iskorištenje prostora unutar plakara i slično.

Police za knjige, cveće, za igračke

Organizujte se i uskladištite stvari koje vam inače prave nered. Unesite red u svoj dom pomoću nove police za knjige koja vam omogućava da organizujete bilo šta, od ostave do kućne kancelarije. Police mogu da drže razne predmete, a možete ih postaviti u vidno polje kako bi ti predmete svima bili lako dostupni.

Bez obzira na vrstu predmeta koju skladištite, ukoliko to želite, uvek možete dati organizaciji i dizajnersku notu tako što ćete grupisati i poređati stvari prema različitim visinama i oblicima kako biste napravili najbolji mogući vizuelni efekat.

Police mogu pružiti funkciju, dizajn i organizaciju bilo kojoj prostoriji. Ključ da maksimalno iskoristite svoje police je da odredite kako će se koristiti i gde će se nalaziti. Kada dobijete odgovore na ta dva pitanja, možete potrošiti vreme na pronalaženje savršenih polica za ukrašavanje i izlaganje vaših predmeta.

81 proizvod