proizvodi

dostava proizvoda

Dostavu robe poručene na webshop-u www.okov.rs vrši kurirska služba Daily Express.

Troškovi dostave se razlikuju u zavisnosti od ukupne težine (mase) robe sa porudžbine i uvek su jasno istaknuti, kako na stranici proizvoda-robe, tako i u korpi.

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku od 1 do 7 dana. Porudžbine napravljene radnim danima do 11 h, biće istog dana predate kurirskoj službi. Porudžbine napravljene nakon 11 h biće predate kurirskoj službi narednog radnog dana. Kurirska služba ne vrši dostave subotom i nedjeljom. Ukoliko ste porudžbinu napravili kao registrovan korisnik, njen status možete pratiti u svom nalogu.

U slučaju da kupac živi u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robe dostavi do ulaza u zgradu, dok kupac mora organizovati dalji prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će najviše dva puta pokušati da izvrši dostavu. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspe da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, porudžbina će biti poništena. Ako je u pitanju porudždbina koja je plaćena online (karticom banke), kupcu će biti vraćen novac.

Pre predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni detaljno će je proveriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprečava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.