Ogledala kupatilska

Kupatilska ogledala - prednosti

 

Nije iznenađenje da u gotovo svakom kupatilu možete naići na kupatilska ogledala. Ona su jednostavnon nezaobilazna, lak i u najmanjem toaletu. Kupatilska ogledala služe najčešće za brzu proveru izgleda, za brijanje ili nanošenje šminke. Međutim, kupatilska ogledala čine mnogo više: ona vizuelno uveličavaju prostor koji je u većini kupatila manji, omogućavaju da kupatilo deluje svetlije i najčešće su i povod a više prostora kojeg u kupatilu uvek manjka (u slučaju da je kupatilsko ogledalo deo ormarića za kupatilo).

Ogledalo za šminkanje trebalo bi da ima svako kupatilo

Svako kupatilo bi pored osnovnog ogledala trebalo da poseduje i ogledalo za šminkanje, odnosno kozmetičko ogledalo. Čak i uz najbolju negu kože i savladanu tehniku šminkanja, bez pravog ogledala i dalje možete pogrešiti.

Ogledalo za šminkanje najčešće ima mogućnost pomeranja tako da se možete podesiti pod potrebnim uglom i na blizini koja je najpogodnija za fine tretmane poput šminkanja ili kozmetičkih tretmana lica. Osim mogućnosti podešavanja, prednosti ogledala za šminkanje su i njihova uveličavajuća karakteristika zbog čega se mnogo jasnije mogu videti sitne nečistoće i pore lica.

Osim toga, dodatno ogledalo u kupatilu znači da se istovremeno mogu spremati i dve osobe, što je sa samo jednim ogledalom (ma koliko ono bilo veliko) teže.

26 proizvoda