Motorne testere

Motorne testere su idealan alat za seču i obradu drveta i pripremu ogreva. One su neophodan alat za mnoge poslove u poljoprivredi, građevinarstvu i drvnoj industriji. Postoje različiti modeli motornih testera, tako da je važno znati koji model je najbolji za vaš posao. Pogledajte i veliki izbor motokultivatora - freza.

Testere za drva možete koristiti i za manje poslove kao što je rezanje drveća i grmlja. Motorne testere su dostupne u velikom broju različitih modela, koji imaju različitu veličinu, snagu i kvalitet.  Prilikom izbora odgovarajućeg modela treba poći od toga koliko su zahtevni poslovi za koje ćete pretežno koristiti testeru, kao i koliko često planirate da je koristite. U zavisnosti od toga znaćete da li vam je potreban manji model ili neki veći i jači model motorne testere. Za manje sadnice i biljke koristite makaze za orezivanje.

U našoj ponudi nalazi se veliki broj profesionalnih i motornih testera za kućnu upotrebu. Tu su električne, akumulatorske i benzinske testere poznatih svetskih brendova, među kojima se posebno izdvajaju modeli marke Stihl.

Stihl motorne testere su jedne od najboljih testera na tržištu. Ove testere su poznate po svom kvalitetu i pouzdanosti. Stihl testere za drva su dostupne u različitim veličinama i snagama, tako da možete pronaći model koji odgovara vašim potrebama.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim motornim testerama, onda ste na pravom mestu. Na našem sajtu možete pronaći najbolje modele motornih testera po pristupačnim cenama. Takođe, na našem sajtu možete pronaći i detaljne informacije o funkcijama i karakteristikama pojedinih modela. Ukoliko motornu testeru koristite svakodnevno, biće vam potrebna i zaštitna oprema.

Ako su vam potrebni i turpija, lanac ili svećica pogledajte i naš pribor za testere. Dodatno, pogledajte ponudu Stihl kosilica za travu i Stihl trimera za travu.

58 proizvoda