Trimeri za travu

Trimer za travu je odlična baštenska alatka koja je jednostavna za upotrebu. Njegova primena značiće vam prilikom uređenja dvorišta ili bašte. Posao košenja i sređivanje travnatih površina nikada nije bio brži uz primenu trimera za travu. U našem asortimanu možete pronaći: benzinski trimer za travu, električni, motorni trimer i trimer za travu na baterije. Nudimo trimere poznatih svetskih brendova kao što su Stihl, Honda, Einhell, AL-KO, među kojima se posebno izdvajaju modeli Stihl trimera. U ponudi su još i motokultivatori.

Prilikom rada sa ovim trimerima savet je da se koristi HTZ zaštitna oprema u vidu vizira ili zaštitnih naočara.

Stihl trimeri - garancija kvaliteta

Stihl trimere pokreću dva osnovna tipa motora, benzinski i električni. Benzinski motori su jači i namenjeni su za teže poslove i veće površine, dok su električni motori manje snage, ali su izuzetno tiši i prijatniji za korišćenje. Koriste na manjim površinama, gde nema potrebe za većom snagom. Akumulatorski Stihl trimeri pružaju veću fleksibilnost u kretanju i radu, jer nisu vezani kablom i ne postoji opasnost da će gorivo da iscuri i da se izlije. Poseduju kvalitetne baterije koje se brzo pune. 

Kada je u pitanju težina trimera, kreću se od 2 do 10 kg, zavisno od modela. Zapremina motora je od 24,5 do 57 cm³, a dužinaod 1.1m pa do 2.72m za leđne. Najčešća dužina ručnih trimera je je oko 1.7m. Duži modeli su pogodniji za rad sa visokom travom i žbunjem, dok su kraći lakši za rukovanje i pogodniji za manje površine. U svakom slučaju, izbor dužine trimera zavisi od vaših potreba i željenog nivoa efikasnosti.

U ponudi su leđni i ručni Stihl trimeri za travu. Ručni trimeri su laki i jednostavni za upotrebu, dok su leđni modeli pogodniji za velike površine i rad sa visokom travom ili žbunjem. Klasični, ručni trimeri su savršeni za uređivanje manjih travnjaka, dok su leđni trimeri namenjeni za veće površine i teže poslove. Leđni trimeri takođe mogu da se koriste za rad na teško dostupnim mestima, poput uskih prolaza, i visokog žbunja.

Stihl trimeri za travu su među najboljima na tržištu. Poznati su po kvalitetu i pouzdanosti, a kod nas možete pronaći veliki izbor modela, različitih karakteristika i cene.

Pogledajte i ponudu makaza za orezivanje, kao i Stihl motornih testera ili Stihl kosačica.

47 proizvoda