Igračke domaćinstvo i kuhinja

Verovatno i sami znate da su kuhinje za decu, za dečake i devojčice obavezna igračka koja se nalazi u svakoj dečijoj sobi. U našoj ponudi nalaze se različiti modeli kuhinja za decu, ali i mini kuhinjski setovi i kuhinjski aparati za decu. Uz ove aparate i igračke na baterije kuvanje nikada nije bilo zabavnije. Uz dečije kuhinje mališani će uživati u spremanju raznih poslastica i zabavnoj igri. 

Zašto su kuhinje za decu dobra igra za mališanje?

 

Kuhinje za decu, kuhinjski aparati za decu i mini setovi su univerzalne igračke za sve mališane. Kuhinjice za decu mogu pomoći u razvoju koncentracije ali i kreativnosti kod deteta. Igranjem sa ovim igračkama razvija se mašta mališana i kreativno razmišljanje koje će im biti značajno tokom celog života. Takođe, kuhinjski aparati za decu i dečije kuhinje su bezbedni za igru pa ih mališani mogu samostalno koristiti. 

Dečija kuhinja i kućni aparati za decu - odličan vid zabave za mališane 

 

Počev od šoljica za kafu, tanjirića, preko miksera, tostera, kafe aparata… Sve to nalazi se u našem asortimanu za decu i napravljeno je od kvalitetnih materijala. Ove igračke potpuno su bezbedne za korišćenje. Uz pomoć ovih kuhinjskih setova dečaci i devojčice smišljaće super kreativne recepte i menije i uživaće u igri. 

Praktične i prenosive igrače 

 

Dečije kuhinje i aparati za kuhinju lako su prenosivi. Možete ih nositi svuda sa sobom i pospremiti u kutije za odlaganje kada dete završi sa igrom. Čak i dečije kuhinje većih dimenzija mogu se lako rasklopiti i preneti. Većina igračaka za domaćinstvo ima i točkiće pa je njihova prenosivost još praktičnija. Još jedna prednost ovih igračaka svakako je i to jer ne zauzimaju previše prostora pa ih možete instalirati u svakom kutku doma i napraviti pravu malu igraonicu za vašeg mališana.

23 proizvoda