Uskoro veliki Okov centar u Novom Sadu

04.09.2023

Kompanija Okov, vlasnik popularnog crnogorskog maloprodajnog lanca koji od 2019. godine sa uspehom posluje i na tržištu Srbije, uskoro otvara veliki prodajni centar u Industrijskoj zoni u Novom Sadu. U toku tri decenije poslovanja Okov je svoju veliku popularnost stekao kao mesto gde se može pronaći sve „od igle do lokmotive“.

Budući objekat u Novom Sadu se gradi preko puta Novkabel kule, imaće prodajnu površinu od 5.000 kvadratnih metara i veliki broj parking mesta. Planirani asortiman se sastoji od 40.000 artikala za radionicu, baštu i domaćinstvo.

U Okov centrima, osim veoma širokog asortimana, kupci mogu uživati u savršeno urednoj i pregledno izloženoj robi. To poboljšava iskustvo kupovine i znatno skraćuje vreme potrebno za pronalaženje traženih proizvoda.

Novi prodajni centar zaposliće 60 radnika koji će proći brojne obuke kako bi mogli na pravi način da usluže kupce.

“Naša misija je podrška svima koji stvaraju i čine lepšim svet koji nas okružuje. Tako su naši kupci i majstori i oni koji uređuju i opremaju sopstvene kuće i bašte. Trudimo se da i jednima i drugima obezbedimo sve: kvalitetne robe vodećih svetskih marki, dostupne uvek i po najboljim cenama i fer i transparentnim uslovima.“, saopštili su iz kompanije.

Otvaranje objekta je planirano do kraja ove godine.

Kompanija Okov posluje od 1994. godine, a na tržištu Crne Gore je razvila mrežu od 15 velikih prodajnih centara i internet prodavnicu. Uspešnu poslovnu priču širi na tržište Srbije, gde 2019. godine otvara prodajni centar u Beogradu, a dve godine kasnije i u Čačku. U toku ove godine izgrađen je distributivni centar u glavnom gradu Srbije, čime su se stekli uslovi za dalje širenje prodajne mreže na tom tržištu.

Osim maloprodajnih objekata u Beogradu i Čačku, proizvode ove kompanije kupci mogu poručiti preko webshopa.