proizvodi

Dekorativne kutije za odlaganje stvari

18.10.2016.

Višak stvari uz istovremeni manjak prostora slika je većine današnjih domova. Koliko je samo sitnih stvari sa kojima ne znate gdje ćete, koje čame i čekaju da im pružite bolji smještaj? Nije baš lako riješiti taj problem, a istovremeno zadržati lijep izgled enterijera. Međutim, dekorativne kutije vam mogu i te kako pomoći da spojite lijepo i korisno!

Sve ono što bi bilo pretrpano na vidnom mjestu možete odložiti u kutijama i staviti na police, u ostavama ili garderoberu. Kada je dizajn u pitanju, dekorativne kutije za odlaganje stvari izgledaju vrlo lijepo i mogu da se kombinuju sa ostatkom namještaja. Upravo zato su zanimljiv dekorativni element u svakom domaćinstvu, a osim kao samostojeće, mogu se postaviti i na komodi u spavaćoj, dnevnoj sobi ili predsoblju.

Kutije su idealno rješenje za sve namjene. Manje pregrade su idealne za kravate ili smještanje raznih sitnica, poput pribora za šivenje, nakita, bižuterije ili šminke. Takođe zauzimaju značajno mjesto u dječjim sobama, jer tu mogu da se smjeste sve sitnije igračke. U plakarima mogu da posluže za odlaganje veša ili čarapa, što je takođe vrlo praktično. Bilo da su okrugle ili četvrtaste, lako su dostupne i brzo se izvlače.

Izrađuju se od raznih materijala, ali su najljepše one izrađene od finih tkanina. Mogu imati poklopac ili dolaze u otvorenoj varijanti. Providna plastika omogućava preglednost sadržaja i olakšava traženje, a uz različite boje svaki ćošak može dobiti svoju estetsku funkciju.

Našu ponudu dekorativnih kutija i organizera možete pogledati ovdje.

Dodatne informacije o ovim jako korisnim proizvodima možete dobiti ako odgledate video ispod:

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).