proizvodi

Kompanija Okov uskoro otvara prodajni centar u Beogradu

07.03.2019.

Na starom i Beograđanima dobro poznatom mestu, na Bežanijskoj kosi, lokacija bivšeg Merkura, otvoriće se prodajni centar koji na jednom mestu nudi apsolutno sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Kompanija Okov, sa velikim uspehom posluje u Crnoj Gori već punih 25 godina, gde je razvila lanac od 16 prodajnih centara i važi za najbolju veliku kompaniju, o čemu svedoče i brojne nagrade. Porodična kompanija, koju predvodi osnivač Gojko Bajović sa svojom porodicom, iz godine u godinu beleži izvanredne prodajne rezultate, a sada je na red došao izlazak na regionalno tržište.

„Imamo odličnu saradnju sa 350 svetskih brendova proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. Proveren maloprodajni koncept sa savršeno urednom i pregledno izloženom robom pruža potrošačima jedinstvenu mogućnost da na jednom mestu obave kupovinu svega što im je potrebno za radionicu, baštu i domaćinstvo. Naša analiza tržišta je pokazala da prestonici Srbije nedostaje baš takav objekat, te smo došli do procene da je sada pravi trenutak predstaviti se i na ovom tržištu u najboljem svetlu, kao zrela i ozbiljna kompanija“, navode iz Okova.

Ključni momenat za razvoj kompanije se desio pre 12 godina kada je ovo porodično preduzeće ušlo u strateško partnerstvo sa austrijskom kompanijom „3e“.

„Od njih smo počeli da nabavljamo najveće svetske brendove po povoljnim cenama, a za uzvrat smo dobili „know-how“ i razvijen maloprodajni koncept izlaganja robe“, dodaju iz ove kompanije.

Jedinstveno Okov iskustvo kupovine, zasniva se na kulturi apsolutne posvećenosti kupcu, uređujući prodajna mjesta u skladu s najvišim standardima. Kompanija Okov je zaposlila 80 građana Beograda, a njihova zajednička misija je podrška svima koji stvaraju i čine lepšim svet koji nas okružuje, kao i da stvaraju bolji život za sve.

„Naši kupci su i majstori i oni koji uređuju i opremaju sopstvene kuće i bašte. Trudimo se da i jednima i drugima obezbedimo sve: kvalitetne robe vodećih svetskih marki, dostupne uvek i po najboljim cenama i fer i transparentnim uslovima“, saopštili su predstavnici kompanije.

Neposredno nakon otvaranja Okov centra na Bežanijskoj kosi, biće dostupan i webshop za poručivanje proizvoda, koji će omogućiti svima koji nisu u blizini Beograda ili koji nemaju vremena da odu lično u trgovinu, da sve završe putem interneta. Ponuda na Okov webshop-u će svakodnevno biti dopunjavana najinteresantnijim proizvodima iz prodajnog centra. Osim prednosti online naručivanja i dostave na kućnu adresu, potrošači će imati pristup i specijalnim popustima koji će važiti samo za porudžbe na webshop-u.

Otvaranje prodajnog centra u Beogradu, koji se prostire na 10 000 kvadratnih metara sa 13 robnih grupa i preko 40 000 inovativno i pažljivo izloženih artikala, je samo početak ekspanzije ovog maloprodajnog lanca. U narednim godinama se planira otvaranje i u ostalim gradovima Srbije.

Svečano otvaranje Okov centra na Bežanijskoj kosi, na lokaciji bivšeg Merkura, je zakazano za subotu, 9. mart sa početkom u 10 h, a tokom celog vikenda sve posetioce očekuje popust na kompletan asortiman.