proizvodi

Multifunkcionalni starter Telwin

03.11.2016.

Svima nama se hiljadu puta desilo da nam se baterija od telefona istroši baš onda kada nam je prijeko potreban. A nisu rijetki ni slučajevi da se akumulator od automobila isprazni, a mi u velikoj žurbi. Punjači, kleme, prijatelji koji nam mogu pomoći u tim situacijama su obično nedostupni. Mi, onako isfurstrirani, krivimo sebe, automobil, telefon, sudbinu, šta sve ne...

Zato je vrijeme da se ta bojazan otkloni! Rješenje za prazan akumulator, iscurelu bateriju telefona ili sličnih elektronskih uređaja (tablet, laptop, fotoaparat, itd.) leži u multifunkcionalnom starter punjaču Telwin Drive 13000! Fantastičnog kapaciteta od 12.000 mAh, široke namjene, visokog kvaliteta i vrhunskog dizajna, on je vaš najbolji prijatelj u kriznim situacijama.

Takođe, uz ovaj proizvod dolaze i svi potrebni kablovi i nastavci, a sve to je smješteno u elegantnu torbicu. Možete ga puniti dok vozite, uključenog u ulaz za upaljač. Ovaj proizvod je kao stvoren za one koji puno putuju, jer im pruža sigurnost bilo gdje da se nalaze.  

Pogledajte detaljne specifikacije ovog proizvoda na linku ovdje.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).