proizvodi

NOVO u ponudi - Aku usisivač za prozore

18.12.2015.

Odlična vijest - čišćenje prozora više ne mora biti naporno zahvaljujući "Aku usisivaču WV2" proizvođača Karcher! Ovaj uređaj omogućuje čišćenje prozora u jednom jednostavnom pokretu, a da pri tom ne ostavlja nikakve tragove za sobom. Pošto nema direktnog kontakta s prljavom vodom, njegovim korišćenjem ćete podići higijenu prozora na viši nivo. Uz to, uz funkcjiu usisavanja, kapanje vode prilikom pranja postaje stvar prošlosti. 

Usisivač je jednako efikasan bilo da čistite unutrašnja i spoljašnja stakla, bilo staklene površine na namještaju, a čak se koristi i za čišćenje ostalih glatkih površina poput pločica, radnih stolova, tuš kabina i sličnog. Zahvaljujući uskom nastavku (širine 170 mm) čak i teško dostupna mjesta, poput prozora sa malim oknima, možete čistiti bez napora. Njegova mala težina (samo 600 g) i nizak nivo buke koji pravi će učiniti korišćenje znatno prijatnijim. 

Vrijeme potrebno za punjenje baterije ovog usisivača iznosi 120 minuta, a to će vam omogućiti 25 minuta rada. Za to vrijeme se može očistiti površina od 75 m² ili okvirno 25 prozora! Tehničke karakteristike ovog uređaja možete pogledati ovdje.

Ovaj proizvod možete kupiti u Okov centrima u Podgorici (Stari Aerodrom), Baru i Radanovićima po cijeni od 83,00 eura!

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).