proizvodi

Okov webshop počeo sa radom

28.08.2018.

Nemaš kad da obilaziš prodavnice? Potpuno razumljivo! Vrijeme treba posvetiti onome što voliš da radiš.

Od sada ćeš imati više vremena za aktivnosti u svojoj radionici, bašti ili domaćinstvu – jer sve što ti treba možeš poručiti na Okov webshop-u!

Webshop sada nudi 15.000 najinteresantnijih proizvoda iz našeg asortimana. Svakog dana ponuda raste, pa će uskoro dosegnuti veličinu kompletnog asortimana od 60.000 artikala. I svi su podijeljeni u 13 robnih grupa pa ih je lako pronaći na sajtu – koristeći meni ili pretragu.

Ukoliko hoćeš da isporučimo željeni proizvod na kućnu adresu, u korpi odaberi opciju – „dostava“ i u roku od 48 sati kurir će ti predati porudžbu. A ukoliko ti nije teško da odeš do nekog Okov centra biraj „preuzimanje“ - naši prodavci će spakovati robu koja će te u roku od samo 3 sata čekati na kasi.

Želiš da plaćaš pouzećem ili online? Sve može! Odaberi način plaćanja koji ti odgovara, unesi tražene podatke i roba će biti na tvojoj kućnoj adresi ili na našoj kasi – kako god odlučiš!

Vrlo dobro znamo koliko naši kupci vole akcijske ponude, pa smo im zato posvetili posebnu pažnju na Okov webshop-u. U sekciji „akcije“ možeš pronaći aktuelne kataloge i, uz pomoć filtera, brzo doći do prodajnih pogodnosti baš za one proizvode koji te interesuju!

I to nije sve! Pripremamo veeeeeliki broj specijalnih popusta koji će važiti samo za porudžbe na webshop-u! Zato nas prati na sajtu, preko društvenih mreža ili se prijavi na naš newsletter!