proizvodi

Otvoren Okov prodajni centar na Bežanijskoj kosi

09.03.2019.

U subotu, 9. marta, kompanija Okov je svečano otvorila svoj prvi prodajni centar u Beogradu, na Bežanijskoj kosi, koji u ponudi ima apsolutno sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Na gotovo 10.000 kvadratnih metara, kupcima se nudi preko 40.000 različitih artikala od domaćih i inostranih dobavljača.

„Nakon zaokruživanja teritorije Crne Gore sa 15 savremenih maloprodajnih objekata, odlučili smo se za širenje tržišta, a prvi logičan korak bio je, naravno, Beograd. Kupovina i opremanje objekta u kojem se nalazimo predstavljaju ubedljivo najveću investiciju u istoriji Okova. Zato ćemo dati sve od sebe da Okov centar na Bežanijskoj kosi postane omiljeno mesto svih Beograđana, i siguran sam da ćemo opravdati i prevazići vaša očekivanja u pogledu širine asortimana i kvaliteta proizvoda, profesionalne i srdačne usluge, ali i cena“, izjavio je vlasnik i generalni direktor Okova, Gojko Bajović.

Otvaranje Okov prodajnog centra je izazvalo ogromno interesovanje Beograđana, ali i njihovo zadovoljstvo bogatom ponudom i više nego pristupačnim cenama. Za sve posetioce tokom dva dana vikenda je važio popust od 15% na celi asortiman, a mnogi su dobili i vredne poklone. Brojni posetioci su uživali i u zabavnom delu svečanog programa kada je mađioničar Igor Trifunov izveo svetski poznati Hudinijev trik.

„Naši kupci su i majstori i oni koji uređuju i opremaju sopstvene kuće i bašte. Trudimo se da i jednima i drugima obezbedimo sve: kvalitetne robe vodećih svetskih marki, dostupne uvek i po najboljim cenama i fer i transparentnim uslovima“, istakao je u svom govoru Bajović.

Okov ima saradnju sa 350 svetskih brendova proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo.

„Proveren maloprodajni koncept sa savršeno urednom i pregledno izloženom robom pruža potrošačima jedinstvenu mogućnost da na jednom mestu obave kupovinu svega što im je potrebno za radionicu, baštu i domaćinstvo“, saopštio je Markus Dule, izvršni direktor austrijske kompanije 3e, s kojom je kompanija Okov u strateškom partnerstvu.

Kao kompanija koja je prepoznata po poštovanju svojih zaposlenih i nagrađivana za dobre međuljudske odnose, ponosni su na to što je u ovom objektu zaposleno preko 80 ljudi. Iz ove kompanije su najavili da će u narednom periodu otvoriti i prodajne centre u ostalim gradovima Srbije, te da je ovo samo početak ekspanzije ovog maloprodajnog lanca.

Uskoro će biće dostupan i webshop za poručivanje proizvoda, koji će omogućiti svima koji nisu u blizini Beograda ili koji nemaju vremena da odu lično u trgovinu, da sve završe putem interneta. Ponuda na Okov webshop-u će svakodnevno biti dopunjavana najinteresantnijim proizvodima iz prodajnog centra. Osim prednosti online naručivanja i dostave na kućnu adresu, potrošači će imati pristup i specijalnim popustima koji će važiti samo za porudžbe na webshop-u.