proizvodi

Sajam domaćinstva u Okovu!

19.06.2016.

Nastavljamo sa organizacijom zanimljivih sajmova koji donose velike prodajne pogodnosti. Ovog mjeseca na repertoaru su proizvodi za domaćinstvo, pa ćemo u petak i subotu 24. i 25. juna odobriti minimum 20% popusta na svo kuhinjsko posuđe i male kućne aparate. Ovaj događaj predstavlja odličnu priliku da proizvode renomiranih evropskih brendova kupujete po znatno nižim cijenama.

Naše preduzeće ulaže ogromnu energiju u razvoj sektora proizvoda za domaćinstvo, pa smo poslednjih nekoliko godina postali prepoznatljivi kao mjesto gdje se može kupiti veoma kvalitetno posuđe po pristupačnim cijenama.

Naš asortiman posuđa čine čuveni evropski brendovi kao što su: Luminarc, Moneta, PyrexPosaterie Eme, Tognana, Rosenthal, Kesper, Lurch, DickThun, Steklarna Hrastnik i mnogi drugi. U ponudi malih kućnih aparata se nalaze proizvođači: Electrolux, Bosch, ECG, Sencor. Svi oni garantuju da ćete u toku ovog sajma pronaći pregršt zanimljivih proizvoda koji će oplemeniti vaš dom i to uz veoma pristupačne cijene.

Ali to nije sve za ovaj sajam. U toku nedelje ćemo objaviti specijalno iznenađenje koje smo pripremili za naše kupce. Kako bi bili u toku pratite naše objave na sajtu i društvenim mrežama.

Letak na kom možete pogledati sve povoljnosti koje vas očekuju na sajmu domaćinstva se nalazi ovdje.

Okov centri će u toku dva dana trajanja sajma raditi po redovnom radnom vremenu, koje možete pogledati ovdje. Obzirom da prodavnice u TC Bazar (Podgorica) i u TC HDL (Radanovići) rade svakog dana, navedene prodajne pogodnosti u njima će važiti i u nedelju 26. juna.

Pogledajte i TV reklamu koja najavljuje ovaj sajam.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).