proizvodi

Sajam grejanja u Okovu

03.10.2019.

Prilika za uštedu u kućnom budžetu je uvek poželjna, a još kad dođe u pravo vreme onda je neprocenjiva. Baš pred vikend kada se očekuje pad temperature, Okov je za vas pripremio Sajam grejanja sa fantastičnim popustima.

U subotu i nedelju, 5. i 6. oktobra, održaće se Sajam grejanja u Okov centru na Bežanijskoj kosi. U toku ova dva dana odobrićemo minimum 20% popusta na sve: peći, šporete, grejalice i prateću opremu.

Veoma širok asortiman i visok popust vam garantuju da ćete baš na ovom sajmu pronaći idealno rešenje za grejanje vašeg doma. Možda se to rešenje nalazi baš u našoj ponudi.

Kada su u pitanju šporeti, najveće interesovanje svake godine izazivaju čuveni "Smederevci". Prepoznatljiv izgled i višedecenijska tradicija grijanja domova širom regiona ulivaju povjerenje kupcima pa se najčešće odlučuju za kupovinu njihovih modela.

Sve veće interesovanje izazivaju i Plamen kamini koji, osim što mogu da vrlo brzo zagreju velike prostorije, daju i romantičnu notu uređenju Vašeg doma.

Onima koji preferiraju korišćenje električnih grejalica toplo preporučujemo da razmisle o kupovini panel konvektora. U našoj ponudi možete pronaći proverene brendove kao što su Tesy i Nobo.

Okov centri će u toku dva dana trajanja sajma raditi po redovnom radnom vremenu, koje možete pogledati ovde.

Dobro došli!