proizvodi

SAJAM NAVODNJAVANJA U OKOVU!

14.05.2018.

Navodnjavanje poboljšava prirodne uslove. Prije svega utiče na vodne i zemljišne uslove, ali i poboljšava fizička i hemijska svojstva zemljišta. Na sve to smo mislili i ovog puta, uzimajući u obzir skorašnje vrućine i probleme koje one donose u poljoprivredi ali i u svakodnevnom životu.

Zato će se u petak i subotu, 17. i 18. maja, održati sajam navodnjavanja u svim Okov centrima. Tim povodom odobrava se minimum 20% popusta na sve: pumpe za vodu, hidrofore, baštenska crijeva i prateću opremu. Veliki popust i širok asortiman sajamskih proizvoda vam garantuju da ćete baš ovog vikenda naći pravo rješenje za snadbijevanje vodom vaše bašte ili domaćinstva, ostvarujući istovremeno i veliku uštedu.

Specijalne prezentacije će se održati ispred Okov centara u Zeti i Danilovgradu. Tim povodom biće prisutni naši eksperti koji će se truditi da odgovore na sva pitanja i nedoumice posjetilaca.

Okov centri će u toku dva dana trajanja sajma raditi po redovnom radnom vremenu, koje možete pogledati ovdje. S obzirom na to da prodavnice u TC Bazar (Podgorica) i u TC HDL (Radanovići) rade svakog dana, navedene prodajne pogodnosti u njima će važiti i u nedelju 20. maja.

Pogledajte i TV reklamu koja najavljuje ovaj sajam:

 

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).