Posto - popust kartica za naše vjerne kupce

 

POPUST KOJI ZASLUŽUJEŠ!

Već duže vreme si redovno u našim trgovinama i uvek smo tvoj prvi izbor. Ne voliš da se "cenkaš", niti se pozivaš na poznanstva da bi dobio popust. Znaš i da je "spuštanje cena" od slučaja do slučaja nezakonito, pa to i ne očekuješ od nas. Ipak, osećaš da, kao verni kupac, zaslužuješ da plaćaš – neki posto manje. 

I mi se slažemo! Mi iskreno cenimo sve kupce, ali najdraži/a si nam ti – ti koji/a si kod nas kad god nešto radiš, poslom ili za svoju dušu, ali i onda kad opremaš kuću ili baštu za zasluženo opuštanje s ljudima koje voliš... Odavno planiramo da ti se odužimo, a sada smo, konačno, pronašli pravi način!

Predstavljamo ti Posto – karticu koja će sistematski nagrađivati tvoju vernost!

MAKAR 180 DANA POPUSTA – NA SVE KUPOVINE!*

Pravila su jasna. Prijavi se popunjavanjem jednostavnog formulara i besplatno ćemo ti izraditi Posto karticu. Kod svake sledeće trgovine, dodaj je našim kolegama na kasi. To će nam omogućiti da sabiramo sve tvoje kupovine i, čim njihov zbir pređe određeni nivo, steći ćeš pravo na popust. Pošto računamo jedni na druge na duže staze, i ovo će pravo biti trajno – od momenta ispunjavanja uslova, zasluženi popust obračunavaćemo na sve tvoje kupovine, makar u narednih 180 dana.

Već imaš staru Okov karticu popusta? Odlično – popuni formular i odmah ćemo ti napraviti Posto karticu, s kojom ćeš dobijati isti popust kao i do sada, makar u 180 dana od 1. aprila.

NAPREDUJ NEPRESTANO, I TO – ODMAH!

Što je još bolje, Posto kartica omogućiće ti da neprestano stičeš sve veće i veće povoljnosti. Naime, jednom kad počneš da kupuješ sa popustom, sabiraćemo i ove kupovine – unapredićemo te čim ispuniš uslov za viši rabatni rang. Novi, veći popust imaćeš već od prve sledeće kupovine, i on će opet trajati 180 dana – osim ako se, u ovom periodu, kvalifikuješ za još veći popust. Daćemo sve od sebe da podržimo tvoj rast!

 

Kupuješ za firmu? Nije problem. Kartica, koju ćemo izdati za pravno lice, omogućiće ti da stičeš, koristiš i unapređuješ pravo na popust pod istim uslovima kao i fizička lica. Uz to, možeš se maksimalno opustiti kod izbora načina plaćanja – u zbir će se ubrajati sve tvoje kupovine, bilo da plaćaš virmanski, bilo gotovinski.

KONSTANTAN TEMPO KUPOVINE – KONSTANTAN POPUST

Ako, pak, kupuješ ustaljenim tempom, mi ćemo ga sa zadovoljstvom pratiti, stalno produžavajući tvoje pravo na popust. Naime, da bi zadržao/la zasluženi popust i nakon isteka garantovanih 180 dana, sve što treba je da – tokom čitavog tog perioda – ostvariš kupovine ukupne vrednosti veće od uslova koji je za taj popust definisan. Povoljnost koju nije lako izgubiti!

 

NOVA ŠANSA – KAD GOD ZATREBA!

Ipak, život je pun uspona i padova. Nekada će se, možda, desiti da u 180-dnevnom, garantovanom periodu ne ispuniš uslov za produžavanje prava na popust. Po isteku ovog perioda, mi ćemo ti odobriti manji popust, prilagođen ostvarenom prometu. To, međutim, nikako nije kraj – čim se vratiš u formu i kvalifikuješ za viši rang, odmah ćemo te rado primiti nazad.

 

POSTO PROMOTIVNI PROIZVODI

Potrudićemo se da što pre zaslužiš prvi popust i da kasnije što lakše napreduješ. Kako bismo ti pomogli da uvećavaš svoj zbir kupovina, uvek ćemo imati veliki broj fantastičnih proizvoda na popustu samo za korisnike Posto kartica, nezavisno od njihovog ranga.

 

* Popusti se ne obračunavaju:
1. na akcijske i artikle koji su već sniženi ili na popustu;
2. kod kupovina plaćenih karticama koje omogućavaju pogodnosti (popust i plaćanje na rate);
3. kod kupovina kod kojih su iskorišćene druge pogodnosti (eksterni loyalty programi i sl.).
Kupovine pod tačkama 2. i 3. ne mogu biti ni evidentirane, odnosno, ući u zbir na Posto kartici.