1. Do kada traje akcija na određeni proizvod?
  • Na stranici proizvoda koji je označen sa ikonicom "akcija", a iznad njegove cene se nalazi informacija o dužini trajanja akcije.
    
 2. Da li prilikom kupovine preko webshop-a mogu da iskoristim pogodnosti koje donosi Posto kartica?
 3. Kako mogu saznati kada će ponovo biti dostupan proizvod kog trenutno nema na zalihama?
  • Na stranici proizvoda kog trenutno nema na zalihama postoji forma za upit "raspitaj se o dostupnosti". Nakon što ispunite i pošaljete ovu jednostavnu formu dobićete odgovor od našeg administratora.
    
 4. Kako mogu da saznam da li je proizvod dostupan u nekom od Okov centara?
  • Prvo je potrebno da proizvod za koji ste zainteresovani dodate u korpu. U korpi odaberite opciju "preuzmi u Okovu", nakon čega će vam se pojaviti padajući meni sa spiskom svih naših prodajnih centara. Odaberite prodajni centar u kom želite da proverite zalihe proizvoda. U slučaju da odabrani prodajni centar ne raspolaže traženom količinom proizvoda dobićete poruku "nema na stanju".
    
 5. Da li mogu da ostvarim dodatni popust koji mi donosi moja Posto kartica na proizvode koji su već na akciji ili popustu?
  • ​​Nije moguće kombinovati prodajne podognosti pa će korisniku biti obračunata jedna - za njega povoljnija pogodnost. Na primer, ako je proizvod već na popustu od 30%, a korisnik je ostvario pravo na 14% popusta na sve kupovine preko svoje Posto kartice, obračunaće mu se popust od 30% na konkretan proizvod.
    
 6. Kako mogu da proverim u kom rangu popusta se nalazi moja Posto kartica?
  • ​​Ukoliko ste uspešno otvorili nalog na sajtu i povezali svoju Posto karticu, u sekciji "Posto informacije" vašeg profila ćete uvek moći da proverite stanje na Posto kartici.
    
 7. Da li je moguća isporuka proizvoda van Srbije?
  • ​Isporuku proizvoda poručenih na webshop-u www.okov.rs vršimo samo na teritoriji Srbije.
    
 8. Koliko će iznositi trošak dostave ako odjednom poručim više proizvoda?
  • ​​Troškovi dostave se razlikuju u zavisnosti od ukupne težine (mase) robe sa porudžbine i uvek su jasno istaknuti, kako na stranici proizvoda-robe, tako i u korpi. Ukupan trošak dostave dvaju ili više roba može biti manji od zbira troškova dostave tih roba pojedinačno. Pre zaključenja kupovine jasno je istaknut ukupan iznos koji će kupac platiti, podeljen na vrednost poručenih roba i vrednost troška dostave.
    
 9. Kako mogu da provjerim status svoje porudžbine?
  • ​​Kreiranje korisničkog naloga na našem sajtu vam daje mogućnost praćenja statusa porudžbine. Uđite na vaš profil, a potom kliknite na sekciju "istorija porudžbina". U njoj ćete videti status svih porudžbina koje ste napravili.
    
 10. Kako da se ulogujem kada zaboravim šifru?
  • ​​Kliknite na znak pitanja koji se pojavljuje u polju za unos šifre. Nakon toga unesite mail na koji će stići instrukcije za promenu šifre.