Osim za dostavu na kućnu adresu, sve robe na webshop-u www.okov.rs mogu biti poručene i za preuzimanje u Okov centru na Bežanijskoj kosi (Novi Beograd, Partizanske avijacije 2).

Usluga pripreme porudžbine za preuzimanje je u potpunosti besplatna.

Porudžbine tipa „Preuzmi u Okovu“ prave se na stranici korpe, odabirom opcije „preuzimanje“ i izborom željene prodavnice iz padajućeg menija.

Ukoliko odabrana roba nije dostupna u odabranom Okov centru, kupac će o tome biti obavešten, uz mogućnost brzog slanja mejla sa pitanjem o (budućoj) dostupnosti.

Nakon potvrde porudžbine tipa „Preuzmi u Okovu“, poručena roba biće spremna za preuzimanje u roku od najviše 3 radna sata (od 8 do 21 h radnim danima i subotom i 10 do 18 h nedeljom).

Kupac će, po zaključenju porudžbine, na mail dobiti potvrdu u kojoj je naveden sigurnosni kod. Taj kod je neophodno pokazati u prodavnici prilikom preuzimanja robe zajedno sa nekim ličnim dokumentom.

Ukoliko je u porudžbini iskoristio svoju Posto karticu, kupac je obavezno mora donijeti sa sobom kada dođe da preuzme robu.

Ukoliko kupac želi da neka druga osoba umesto njega preuzme poručenu robu, neophodno je da to navede u jasno naznačenom polju prilikom pravljenja porudžbine.

Porudžbine tipa „Preuzmi u Okovu“ mogu biti plaćene online (karticom banke) ili na kasi u odabranoj prodavnici.

Porudžbine koje su plaćene online moraju biti preuzete u roku od 7 dana, inače se poništavaju, uz povrat novca kupcu.

Porudžbine za koje je odabrana opcija plaćanja u prodavnici moraju biti preuzete u roku od 24 h ili će biti poništene.

Kupac je dužan da robu pregleda prilikom preuzimanja. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.